Vi på restaurang Aubergine behöver nu förstärka vårat matsalteam. Vi söker nu en servispersonal med både sommelier och hovmästaransvar.
Vi ser gärna att du har:
-Minst 5 års erfarenhet av a la carte service
- Tidigare erfarenhet av att agera hovmästare
- Sommelierutbildning eller ett starkt intresse för vin
- Lagkänsla
- Har intresse för mat & dryck
- Är ansvarstagande & nogrann i ditt arbete
- Är riktigt bra med gäster och kan ge god service
Restaurang Aubergine är en kvarterskrog som är belägen på Östermalm där maten, drycken och gästen ligger i fokus. Ditt ansvar som sommelier skall vara att utbilda personal, ta fram vinlistor och ha övergripande koll på all vin tillsammans med restaurangchefen. Utöver detta så är det naturligtvis vanligt servisarbete också.
Tjänsten är planerad att starta omgående.
Hör gärna av dig om du vill veta mer eller skicka din ansökan till jonas@aubergine.se
Kontakt: Jonas
Telefon:
Hemsida: www.aubergine.se