Nu finns möjligheten att arbeta med Sydostasiatisk mat i ett härligt team på Farang

    Jobba som Runner hos Farang Stockholm

     

    Farang Stockholm


    Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 sittplatser i matsalen. I början av lokalen har vi en välkommnande bar där man även kan äta middag.


    Ägarna - Kim Öhman och Matti Wikberg – är alla passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.

    Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide.  Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013


    Vi behöver förstärka vårt team i matsalen med runners. Du kommer att arbeta med ett härligt team som har ett stort intresse för dryck och mat i kombination. På Farang är vi väldigt måna om vår personalstyrka och håller löpande utbldningar inom mat & dryck. All ny personal får arbeta med en mentor de första veckorna för att komma in & känna sig bekväma i sin arbetsroll. Tjänsten är på heltid med ett rullande schema kvällar och helger. Vi ser att du som söker är intresserad av att arbeta med service  i ett högt tempo. 


     

    Vi ser fram emot din ansökan och att vi ev kan ses på en kaffe. Så får vi möjligheten att träffas och berätta mer om Farang, samt vad tjänsten som runner innebär hos oss.


     

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Ingela

    Telefon: 08-6737400

    Hemsida: farang.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats