KOCK TILL À LA CARTE GRAND HOTELS VERANDA

    Jobba som Kock hos Grand Hôtel Stockholm

    Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

    Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

    OM ROLLEN

    I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som är passionerad och brinner för ditt yrke som kock. Du ska med engagemang och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett stort restaurangkök.

    Gemensamt är att vi har ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. I Verandaköket arbetar vi mycket med traditioner och klassiskt svenskt kök och följer en årlig kalender för våra välrenommerade temaveckor. Oavsett om det är tema, lunch eller kväll så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig.

    Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger.

    VEM ÄR DU?

    • Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann.
    • Du har flera års yrkesvana - tidigare erfarenhet från à la carte och såväl svenskt som internationellt kök är ett krav.
    • Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.
    • Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.
    • Du talar svenska och/eller engelska.

    VI ERBJUDER

    • En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
    • En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster.
    • Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter.
    • Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
    • Anställningsförmåner och förmåner inom Grand Group.

    ​Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster.


    För eventuella frågor kontakta gärna assisterande köksmästare Joakim Gustavsson på 08-679 35 08.

    Din kompletta ansökan med ett uppdaterat CV ber vi dig skicka till jobb@grandhotel.se senast 2023-01-23.

    Vi genomför bakgrundskontroll som del av vår rekryteringsprocess. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Joakim Gustavsson

    Telefon: 08-679 35 08

    Hemsida: www.grandhotel.se