Bar- och servispersonal på Nya Carnegiebryggeriet

  Förutom att vårt Taproom är ett jäkligt trevligt ställe att hänga på är det dessutom en marknadsföringsplats för vår extremt goda öl (Kellerbier <3) och vi finns också till för att aktivera vårt bryggeri, och visa upp all den fantastiska öl vi brygger. Vi vill att alla gäster som besöker oss ska lämna oss med en positiv upplevelse bakom sig, oavsett om de varit hos oss på ölprovning med Per, ätit middag lagad av Anderas eller endast tagit en öl i baren med Linus.

  Rollen:
  Att vara bar- och servispersonal hos os innebär att man är en del av bar och bryggerupusslet, länken som knyter ihop bryggeribranschen med hospitalitybranschen i restaurangvärlden. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck, en utåtgående personlighet och en vilja att lära dig mer om öl (om du inte redan kan allt såklart!). Vi vill att vår personal som jobbar hos oss ska vara en lika stor del anledning att besöka oss som att komma för att testa vår öl. Du kommer rapportera till vår Front Of house och eventansvarige.


  Arbetsuppgifter:
   -
  Vara en del avFrontOfHouse-teamet och ge förstaklassig service till alla våra gäster.
   - Hälla öl i baren
   - Agera Servis och springa med mat på golvet
   - Hjälpa till med större bokningar
   - Ta emot bokningar per telefon och mail.

  Om man vill finns det också möjlighet att lära sig att hålla rundvandringar i bryggeriet samt ölprovningar för våra gäster!

  Om dig:
   - Du har gärna sprungit mycket på golvet förr och på fel sida om baren, helst i några år sedan innan.
   - En dazzling personlighet
   - En stor vilja att lära sig mer!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 100 %
  • Lön:

  Sök det här jobbet