Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 platser i matsalen. I början av lokalen har vi en välkommnande vin och cocktailbar där man även kan äta middag.
Ägarna - Kim Öhman och Matti Wikberg – är båda passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.
Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide. Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013
Vi i köket på Farang söker en ny medarbetare.
Hos oss får du chansen att arbeta och utvecklas på en av stans bästa asiatiska restauranger i en fartfylld roll med blandade dag- och kvällspass i en familjär arbetsmiljö.
Vi söker dig med 3-årig eller mer arbetserfarenhet, är flexibel med arbetstider och hungrig på nya utmaningar.
Tjänsten innefattar arbete i både det kalla och varma köket, men ett intresse och tidigare erfarenhet inom pastry är meriterande.
Vi ser fram emot din ansökan och att vi eventuellt kan ses på en kaffe så vi får möjlighet att träffa dig, samt berätta lite mer om tjänsten på Farang.
Kontakt: Daniel Sandin
Telefon: 08-6737400
Hemsida: farang.se