Nu finns möjligheten att arbeta med Sydostasiatisk mat i ett härligt team på Farang

  Jobba som Kock hos Farang Stockholm

   

  Farang Stockholm


  Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 platser i matsalen. I början av lokalen har vi en välkommnande vin och cocktailbar där man även kan äta middag. 


  Ägarna - Kim Öhman och Matti Wikberg – är båda passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.


  Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide.  Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013  Vi i köket på Farang söker en ny medarbetare.

  Hos oss får du chansen att arbeta och utvecklas på en av stans bästa asiatiska restauranger i en fartfylld roll med blandade dag- och kvällspass i en familjär arbetsmiljö. 

  Vi söker dig med 3-årig eller mer arbetserfarenhet, är flexibel med arbetstider och hungrig på nya utmaningar.

  Tjänsten innefattar arbete i både det kalla och varma köket, men ett intresse och tidigare erfarenhet inom pastry är meriterande.


  Vi ser fram emot din ansökan och att vi eventuellt kan ses på en kaffe så vi får möjlighet att träffa dig, samt berätta lite mer om tjänsten på Farang.  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Heltid varierande dag, kväll & helg på rullande schema
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Daniel Sandin

  Telefon: 08-6737400

  Hemsida: farang.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats