Kockar till Fabrique Slipen

  Om Fabrique

  Beläget i en underbart vacker miljö ute på Djurgården finner du det senaste tillskottet i Fabrique-familjen – en mötesplats som har någonting för alla; restaurang, vinbar, café och bageri; Fabrique Slipen.

  Fabrique grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.


  Om tjänsten

  Vi söker nu dig som vill vara med i uppstarten och formandet av vår nya restaurang där vällagad mat från grunden med höga smaker och rustik elegans är några av ledorden. I vackra och inspirerande lokaler ute på Djurgården blir du en del av ett starkt team som leds av kökschef Robert Dahman Hallgren och köksmästare Eskil Bondsäter.

  Restaurangen kommer att ha öppet lunch, kvällar och helger vilket innebär att du som kock på Slipen kommer ha varierade arbetstider som innefattar både kvälls- och helgarbete. Restaurangen öppnar under maj.


  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är utbildad kock, och/eller har 3-årig relevant arbetslivserfarenhet eller mer, som har en vilja att utveckla och bidra till en spännande och fartfylld arbetsplats.


  Ansökan

  Ansök på vår jobbsida https://jobb.fabrique.se.  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierade arbetstider
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: slipen.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats