Souschef Drift till nytt Restaurangkoncept

    Jobba som Souschef hos Grand Hôtel Stockholm

    Under sommaren öppnar Grand Hôtel en ny restaurang, med Stockholms bästa solläge på Blasieholmen i Stockholm! Restaurangen kommer att vara en året runt restaurang som under sommarperioden blommar ut lite extra. Köket har influenser från franska och italienska Rivieran och kommer att servera frukost, lunch och middag. Detta är en spännande möjlighet att vara med i teamet som formar Stockholms nästa mat- och dryckesoas!


    OM ROLLEN


    Vi söker efter dig som har ett genuint intresse och passion för mat och som vill vara med på en ny resa för att skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. I rollen som Souschef är du tillsammans med ytterligare en Souschef primärt driftansvarig på plats i köket. Du är den som leder och fördelar arbetet och den som stöttar och coachar våra kockar samtidigt som du själv arbetar i köket. Vidare ansvarar du över planering och inköp av råvaror samt att lära ut och inspirera våra kockar. Menyn är influerad av franska och italienska Rivieran och kommer uppdateras kontinuerligt under året och anpassas efter säsong.

    Teamet kommer bestå av fyra kockar, två souschefer, en assisterande köksmästare samt köksmästare. Ni kommer att arbeta i ett helt nybyggt kök.

    Då restaurangen är helt ny är detta en fantastik möjlighet att vara med och forma såväl teamet som rutiner redan från start! För att passa in i denna roll behöver du ha en genuin passion för yrket, vi ser även att du har tydliga ledaregenskaper och förmågan att kunna lära ut och inspirera. Det kommer även att krävas en hel del hårt arbete och tålamod, att vara stresstålig, flexibel och lösningsorienterad är därför ett måste. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas Arbetstiderna varierar och kan förekomma både dagar, kvällar och helger.


    VEM ÄR DU?


    Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet som Souschef eller som är redo för nästa steg i karriären, vidare söker vi efter dig som är:

    • Positiv, strukturerad och noggrann
    • Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser.
    • Du har flera års yrkesvana - tidigare erfarenhet från A la carte och internationellt kök är ett krav.
    • Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.
    • Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.
    • Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska.

    VI ERBJUDER

    • En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
    • En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
    • Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
    • Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
    • Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group.

    Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

    Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller.

    Urval och intervjuer sker löpande, planerat start i juni.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Fast månadslön

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.grandhotel.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats