Om Fabrique
Beläget i en underbart vacker miljö ute på Djurgården finner du det senaste tillskottet i Fabrique-familjen – en mötesplats som har någonting för alla; restaurang, vinbar, café och bageri.
Fabrique grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.
Om tjänsten
Restaurang Slipen öppnade under maj och vi är väldigt glada över att vara igång och otroligt stolta över den mat och service som vi levererar till alla våra gäster.
Vill du jobba med fantastiska kollegor på en av Stockholms finaste platser? I vackra och inspirerande lokaler ute på Djurgården blir du en del av ett starkt team som leds av verksamhetschef Josefine Ström Sundén och kökschef Robert Dahman Hallgren.
Vi söker nu serveringspersonal för heltid, deltid och extra. Restaurangen har öppet lunch, kvällar och helger vilket innebär att du som serveringspersonal hos Fabrique kommer ha varierade arbetstider som innefattar både kvälls- och helgarbete. Tillträde så snart som möjligt.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete och att du har en vilja att utveckla och bidra till en spännande och fartfylld arbetsplats. Det viktigaste för att lyckas i rollen är dock inte din erfarenhet utan din inställning. Vi söker dig som har ett genuint serviceintresse och som älskar att möta och ta hand om gäster.
Ansökan
Ansök på vår jobbsida https://jobb.fabrique.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kontakt:
Telefon:
Hemsida: slipen.se