Souschef eller kock med ambitioner till Stadshuskällaren, Stockholms stadshus

  Jobba som Souschef hos Stadshuskällaren

  Stadshuskällaren i Stockholms Stadshus, del av Stadshusrestauranger som står för all restaurangverksamhet i Stadshuset inkl bankettverksamheten med den årliga Nobelbanketten söker nu en SOUSCHEF.


  Efter de senaste 18 månaderna behöver vi komplettera vårt team i Stadshuskällaren. Vår gastronomi grundar sig i de svenska smakerna med råvaror från skogen, sjöar, ängar, hav och fjäll. I Skogen I Stan är vår signatur. Vi jobbar hållbart och letar alltid nära och personliga leverantörer av våra råvaror.

  Vi serverar också alla Nobelmiddagar på beställning, med störst fokus på den senaste middagen. Vi har genom det ett samarbete med flertalet profilerade kockar. Vinprovningar med specialkomponerade menyer, gästspel och arrangemang av olika storlekar är också en del av vår verksamhet.

  Vi är ett litet men skönt gäng där grundpelaren är Service Inifrån och Ut.

  Vi söker dig som är en passionerad kock med vassa smaklökar och som är en trevlig person som bidrar till att stämningen är trivsam och full av arbetsglädje.

  Vi söker dig för start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka in din ansöka så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du maila till vår köksmästare: magnus.santesson@stadshusrestauranger.se

  Självklart är vi kollektivanslutna, arbetstiderna är schemalagda dagtid, kvällar och helger.

  Välkommen med din ansökan!


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Arbetstid: heltid
  • Lön: Individuell lönesättning

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Magnus Santesson

  Telefon: 0739126863

  Hemsida: www.stadshuskallarensthlm.se/sv/om-oss