Köksmästare till Teaterbaren i Stockholm

  Jobba som Köksmästare hos Teaterbaren

  Vi söker en Köksmästare som vill leda vårt köksteam och bidra till den sköna känslan som Teaterbaren i Kulturhuset står för.


  Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror med kvalitet.
  Vi lagar mat från grunden till Kulturhusets alla gäster såväl lunch som middag,
  café- och event.

  Teaterbaren är en Svanenmärkt restaurang som gärna arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror i säsong. Självklart tycker du att hållbar och miljömedveten matlagning är viktigt.


  Ansvarsområde och kvalifikationer:

  Som köksmästare hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att säkerställa kvalitetsnivåer samt att laga god mat i högt tempo. Du har relevant utbildning och minst 2 års yrkeserfarenhet som köksmästare/souschef och vill ta nästa kliv i karriären. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Du är en ledare med ordning och reda och skapar arbetsglädje i teamet.


  Att arbeta hos oss:

  Som medarbetare hos oss vill vi att du med service inifrån och ut följer med oss på resan till nästa nivå och är med utvecklar Teaterbaren. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen.


  Vi erbjuder:

  Vi vill med din hjälp utveckla vårt nuvarande kök, ett glatt gäng som gillar att ha högt tempo och brinner för att utveckla våra produkter. Vi har högt i tak och samarbetar alltid för att lösa våra utmaningar vilket kräver en hel del prestigelöshet, flexibilitet och att kunna tänka nytt. Vi planerar så mycket vi kan i god tid för att kunna ha balans i livet.


  Anställning:

  I denna roll arbetar du tillsammans med övriga köket enligt rullande schema utefter våra nuvarande öppettider 11.00-19.00. Start av anställning sker enligt överenskommelse. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi är medlemmar i Visita och tillämpar gällande kollektivavtal.


  Ansökan:

  Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


  Krav:

  • Har arbetat som köksmästare eller motsvarande minst två år eller längre
  • Talar och förstår svensk och/eller engelska

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Mats Tjärnstig

  Telefon: 070-454 7665

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats