PORTAL SÖKER EN SOUSCHEF TILL PORTAL BAR

    PORTAL SÖKER EN SOUSCHEF TILL PORTAL BAR


    Om Portal

    Portal har funnits på S.t Eriksplan på sedan 2016. Vi arbetar långsiktigt och hållbart med

    målet att vi ska finnas i minst hundra år. Det innebär att alla beslut och investeringar är

    långsiktiga och råvarorna valda med stor omsorg. Viktigast av allt är teamet som arbetar

    hos oss, vår yttersta resurs. Idag har vi ett sammansvetsat och proffsigt team där kök

    och matsal jobbar nära varandra.


    Portal Restaurant och Portal Bar

    Portal Restaurant har ett svenskt, nutida kök med ambitiöst råvarufokus. Allt kött är

    svenskt, all fisk är MSC-märkt och som minst är rotfrukterna ekologiska eller

    kravmärkta. Här serverar vi en levande á la carte-meny både lunch och middag.

    I Portal Bar serveras rätter från en svart tavla. Den ändras veckovis eller från dag för

    dag, beroende vilka råvaror som vi hittar. Grundråvarorna är de samma som i

    restaurangen men smaksättningar och inspiration kommer ofta utifrån.

    Studion och Stora Bordet

    På dagarna är Studion vårt utvecklingskök där vi lagar upp nya rätter, styckar hela djur,

    vevar pasta på kulturspannmål och tillverkar chokladpraliner. På kvällarna dukar vi upp

    för privata middagar där gästerna sitter framför kocken. Det ställer höga krav på

    personerna som jobbar – finess i köket och en social talang är en förutsättning.

    När sällskapen är större placeras de vid Stora Bordet, ett enormt bord för sällskap upp

    till 26 personer. Här serveras allt från lunch för till exempel vinprovningar, till

    mingelmiddagar samt större middagar med nio serveringar på de vassaste råvarorna vi

    vet.


    Vi strävar alltid efter en gastronomisk helhet med maten, drycken, teamet och

    värdskapet.


    VI SÖKER:

    Tjänst: Souschef i Portal Bar

    Idag arbetar fyra souschefer i hela huset på Portal.

    Arbetsuppgifter:

    • Planerar menyer för sällskap i Portal Bar och den privata delen Stora Bordet.

    • Styra arbetet i prepp eller i service.

    • Lagar middagar framför gäster i studion, berättar om råvaror och tekniker. På svenska

    och engelska.

    • Dagliga inköp.

    • Admin av egenkontroll / städscheman / organisation tillsammans med

    souschefteamet.

    • Arbetar nära drift- och kökschef.

    • Nära samarbete med hovmästare i regelbundna driftmöten.


    Övrigt:

    • Portal är anslutna till Visita.

    • Lön enligt överenskommelse.

    • Arbetslivserfarenhet minst 5 år.

    • Start 3 januari 2024.

    • Skriv gärna i ansökan om har några andra specialkunskaper. Såsom fotografering,

    mjölksyrningar etc.

    - skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Heltid
    • Arbetstid: Varierad
    • Lön: Efter överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: klas

    Telefon:

    Hemsida: www.portalrestaurant.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats