Vi söker en ny restaurangchef till Lådan då Maria, nuvarande restaurangchef, gör sig redo för uppstarten av vår nya restaurang (Tegellådan) och bryggeri.
Om Lådan:
Lådan är vår tolkning av en modern amerikansk ölhall. Där vi roterar 20 fatkranar med den finaste svenska oberoende bärsen vi kan hitta. Vad betyder oberoende? Att vi för vår del inte har något avtal med någon av drakarna som binder oss att köpa in öl vi egentligen inte gillar. För bryggerierna betyder det vanligtvis att de är mindre, passionerade och inte brygger öl efter en målgruppsanalys som marknadsavdelningen tagit fram. Summerat köper vi öl vi själva gillar från de som brygger öl de själva gillar. Vin och sprit? Finns det med. Naturvin och drinkar baserade på grejer från småskaliga svenska destillerier.
Maten då? Vi tror på transparent streetfood. Visst låter det gott? Nämensåhär.
Vi är KRAV-märkta och lagar allt från grunden på råvaror från små lokala leverantörer som Skärgårdsslakteriet, Gröna Gårdar, Reko, Green fries, Gårdssällskapet och många fler. Leverantörer som liksom oss sätter hantverket och kvaliteten främst. Vi maler vår egen färs, gör vår egen falafel, skivar vårt eget bacon, picklar våra egna inläggningar och gör våra såser från grunden. När vi krånglat färdigt med det är maten som kommer ut fortfarande enkel och stabil pubmat som sliders, friterad kyckling, pommes och så vidare.
Kvalitet till folket kallar vi det och vi finns för alla som vill komma.
Om rollen:
Som restaurangchef ansvarar du för driften av restaurangen, (inkl kök) före, under och efter service. Teamet består av 15 hel- och deltidsanställda.
I rollen som restaurangchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
Om dig:
Vi ser att du är en person som gillar mat och dryck och har ett stort intresse för ledarskap. Du vill vara en del av vår vision och vill skapa och bibehålla en härlig restaurangupplevelse för våra gäster. Du har arbetat som restaurangchef tidigare och med det haft budget- och personalansvar. Med den erfarenheten utgår vi också från att du är grym på driftsekonomi inom restaurang och att du har en vana att nå uppsatta mål.
Som ledare värdesätter vi att du kan lyssna, visa empati och vara en lagspelare även i din chefsroll samtidigt som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. Du är bekväm med att leda ett team mot tydligt uppsatta mål och har ett ledarskap som främjar ett engagerat team. Du har en positiv energi som smittar av sig på medarbetare liksom våra gäster.
Att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift känns naturligt och du har datorvana.
Om vårt erbjudande
Tjänsten som restaurangchef är heltid med en arbetstid främst förlagd till kvällar och lördagar. Vi erbjuder marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner.
Självklart har vi kollektivavtal, vilket för dig bl a innebär tjänstepension, semestertillägg, sjuk- och föräldralön mm.
Vi är just nu i en expansiv fas och stora möjligheter för utveckling finns inom bolaget. Vi driver sedan tidigare verksamheterna Parklådan (Vasaparken), Lill-Lådan (bakficka till Lådan) samt att vi under sen tidig vår 2024 öppnar Tegellådan och Lådans bryggeri i Norra Djurgårdsstaden.
Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontakt: Anna-Karin Berts
Telefon: 076-1686378
Hemsida: www.ladansthlm.se