Hovmästare

  Jobba som Hovmästare hos Fabrique Slipen

  Om Slipen

  Beläget i en underbart vacker miljö ute på Djurgården finner du det senaste tillskottet i Fabrique-familjen – en mötesplats som har någonting för alla; restaurang, vinbar, kafé, bageri och en charmig hotellbåt.

  Fabrique grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.


  Om tjänsten

  Vi söker nu en erfaren hovmästare som älskar service och gästmötet och som är en fena på att motivera och utveckla sitt team. Fabrique Slipen är en restaurang som ska vara tillgänglig för alla, där vi med mat och dryck i säsong vill skapa en levande meny med igenkänning men som också väcker nyfikenhet. Vi är flexibla i vår service, säger aldrig nej och välkomnar alla som vill besöka oss. För att passa hos oss behöver du ha detta flexibla, inbjudande och välkomnande mindset.

  Som Hovmästare hos oss får du arbeta i vackra och inspirerande lokaler ute på Djurgården och du blir en del av Fabrique Slipens ledningsgrupp beståendes av bl.a. verksamhetschef Josefine Ström Sunden och köksmästare Eskil Bondsäter. I din roll är du ansvarig för den dagliga driften av såväl matsal som café och för att se till att service flyter på. Du kommer att leda serveringspersonal och cafébiträden.

  Tjänsten är på heltid.

  Har du frågor om tjänsten går det bra att ställa dem till rekryterande chef Josefine Ström Sundén på antingen josefine.strom@fabrique.se eller 073-5090098

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som vill motivera, utmana och utveckla teamet. Du har lång ledarerfarenhet och har haft fullt personalansvar. Har du god dryckeskunskap är det meriterande.

  Ansökan

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: tillsvidare
  • Arbetstid: varierande
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: slipen.se