Kockar till vår nyetablering TegelLådan

  Vi har öppnat ännu en restaurang - TegelLådan. Denna gång i en fantastisk gammal byggnad i det fd gasverksområdet i Norra Djurgårdsstaden. Förutom en restaurang så är det också ett bryggeri där vi kommer att brygga öl till alla våra restauranger, Lådan, Parklådan och så klart TegelLådan. En brewpub med bryggeri helt enkelt. Och till det en massa hederlig lokalproducerad, KRAV-märkt streetfood som vanligt. Läs mer om oss t ex här; https://www.cafe.se/nu-oppnar-tegelladan-kika-in-i-den-650-kvm-stora-olhallen/


  En restaurang behöver sitt stabila team i köket. De som preppar ( i vårt fall t ex maler färs, gör såser, picklar grönsaker mm) och sen tillagar vår meny på bästa sätt med en jämn och hög kvalitet. Restaurangen har öppet tisdag-söndag med både lunch/brunch- och kvällsservice.

  Vill du vara med och se till att våra gäster lämnar TegelLådan mätta och nöjda och nedanstående stämmer in på dig så ser vi fram emot din ansökan. 

  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i kök. 
  • Intresserad av mat och dryck. 
  • Lagspelare.
  • Hanterar högt tempo i service utan problem och kan hantera att det inte alltid blir som en tänkt sig!


  Ett extra plus får du om du har besökt Lådan och gillar det vi gör där! 

  Välkommen att ansöka senast den 15 april. Urval och intervjuer sker löpande. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning.
  • Arbetstid: Hel- och deltid kan erbjudas. Arbetstider kommer att variera - dag, kväll och helger. För rätt profil kan vi erbjuda arbete huvudsakligen dagtid.
  • Lön: Enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anna-Karin Berts

  Telefon: 076-1686378

  Hemsida: