Kock Slipen

  Jobba som Kock hos Fabrique Slipen

  Beläget i en underbart vacker miljö ute på Djurgården finner du det senaste tillskottet i Fabrique-familjen – en mötesplats som har någonting för alla; restaurang, vinbar, café och bageri; restaurang Slipen.


  Fabrique grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.


  Om tjänsten

  Vi söker nu dig som vill arbeta på en restaurang där vällagad mat från grunden presenteras på ett rustikt sätt. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna och har vårt egna bageri och konditori i anslutning till köket

  I vackra och inspirerande lokaler ute på Djurgården blir du en del av ett starkt team.

  Restaurangen har öppet lunch, kvällar och helger vilket innebär att du som kock på Slipen kommer ha varierade arbetstider som innefattar både kvälls- och helgarbete.  Kvalifikationer

  Vi söker dig som är utbildad kock, och/eller har 3-årig relevant arbetslivserfarenhet eller mer, som har en vilja att utveckla och bidra till en spännande och fartfylld arbetsplats.


  Ansökan

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande
  • Lön: Fast månadslön

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Eskil Bondsäter

  Telefon: 0707606612

  Hemsida: slipen.se