Vi utökar vårt köksteam på Restaurang Copine!
Vi söker nu en kock till kallis. Behärskar du bakning, desserter och förrätter är det ett stort + . Du ska ha en utbildning och minst 5 års erfarenhet i ett professionellt kök eller konditori. Vi värdesätter noggrannhet och struktur.
Copine är en modern sydeuropeisk ambitiös kvarterskrog med 50 platser i matsal, 30platser i baren, 45platser på uteserveringen samt 3st chambre séparéer för sällskap upp till 20pers. I köket jobbar vi 3 kockar under dagen och 4 på kvällen. Kallis, stek, garni och lucka. Som kock i kallis är man ansvarig över bakning, förrätter och desserter.
Som kock på Copine jobbar man varannan vecka lunch 08-17 tisdag - fredag och varannan vecka kväll 15-23 tisdag - lördag (12-23).
Startdatum 13/8.
Låter jobbet som något för dig?
Sök här eller kontakta oss direkt.
Kontakt: Jacob Nermark
Telefon: 0760250573
Hemsida: www.jimjacobrestauranger.se/copine