Kock till kallköket

    Jobba som Kock hos Restaurang Copine

    Vi utökar vårt köksteam på Restaurang Copine! 

    Vi söker nu en kock till kallis. Behärskar du bakning, desserter och förrätter är det ett stort + . Du ska ha en utbildning och minst 5 års erfarenhet i ett professionellt kök eller konditori. Vi värdesätter noggrannhet och struktur. 


    Copine är en modern sydeuropeisk ambitiös kvarterskrog med 50 platser i matsal, 30platser i baren, 45platser på uteserveringen samt 3st chambre séparéer för sällskap upp till 20pers. I köket jobbar vi 3 kockar under dagen och 4 på kvällen. Kallis, stek, garni och lucka. Som kock i kallis är man ansvarig över bakning, förrätter och desserter. 


    Som kock på Copine jobbar man varannan vecka lunch 08-17 tisdag - fredag och varannan vecka kväll 15-23 tisdag - lördag (12-23). 


    Startdatum 13/8. 


    Låter jobbet som något för dig? 

    Sök här eller kontakta oss direkt. 


    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: provanställning som övergår till tillsvidareanställning.
    • Arbetstid: Heltid. lunch/kväll varannan vecka.
    • Lön: enl. överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Jacob Nermark

    Telefon: 0760250573

    Hemsida: www.jimjacobrestauranger.se/copine