Brasserie Godot söker souschef/kock/kallskänk.

    Jobba som Souschef hos Brasserie Godot

    Om GODOT

    Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996­2002), Carl Michael Djurgården (2007-2009). Både Godot och Carl Michael har belönats med DN-s Gulddrake i mellanklass.

    Nu söker vi förstärkning i köket då Vi håller på att totalrenovera köket och utökar restaurangen med en ny vinkällare och ett chambre separee. Vi söker både kock, kallskänk och souschef allt beroende på erfarenhet och kunskap.

    Om du är intresserad att jobba i ett Totalrenoverat kök och en fantastisk miljö med skickliga medarbetare så är du varmt Välkommen med din ansökan.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Lön enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Staffan Svederman

    Telefon:

    Hemsida: www.godot.se