Lådan söker barpersonal / servis med serveringsansvar

    Jobba som Barpersonal hos Lådan

    Kort om oss; 

    Lådan är vår tolkning av en modern amerikansk ölhall, fast på svenska. 35 stycken roterande fatkranar med den finaste svenska hantverksöl vi kan hitta. Vi brygger även vår egna öl på vårt egna bryggeri Lådans Bryggeri. Naturvin, svensk sprit och svensk läsk står även på menyn.

    Till ölen kan du få vällagad streetfood. Vi lagar allt från grunden på råvaror från små lokala leverantörer som Skärgårdsslakteriet, Gröna Gårdar, Reko, Green fries och många fler. Leverantörer som liksom oss sätter hantverket och kvaliteten främst. Vi maler vår egen färs, gör vår egen falafel, bakar vårt egna slidersbröd.


    Vem söker vi och varför ska hen söka just till oss? Vi tog ett litet snack med Albin som är restaurangchef på Lådan för att höra vad han säger;


    Vad var det som gjorde att du sökte till Lådan för 1,5 år sedan?

    Jag hittade Lådan på grund av deras inriktning på svenska produkter, från små producenter, där hantverk, kvalitet och smak får stå i fokus.


    Vad är det bästa med att jobba på hos oss?

    Det bästa med att jobba på Lådan är att personalen som ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och inte är rädda för att jobba hårt. Sen har vi väldigt trevliga gäster och goda grejer också!


    Vem vill du ha som kollega på Lådan ?

    Framför allt kan man inte vara rädd att ta emot gäster en sekund, springa efter disk den andra, eller bära ölfat det tredje. Viljan att bidra och förbättra, samt vara en förebild för resterande personal är också otroligt viktigt. Sen är det väldigt fördelaktigt om man gillar svensk hantverksöl, god streetfood och har god erfarenhet från restaurangbranschen sedan innan.

    Om tjänsten:

    Du kommer jobba nära vår restaurangchef Albin och vara den som stöttar honom med serveringsansvar, inventering, utbilda personal, renhållning av ölsystem med mera. Erfarenhet är en krav och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom restaurang och bar.
    Tjänsten innebär att du är serveringsansvarig under de timmar och dagar Restaurangchefen ej är på plats, samt ser till att rutiner vid öppning och stängning efterföljs, samt känner dig bekväm med att ta beslut och leda personalen på ett trevligt sätt.

    Vi vill se att du är är följande;

    • Riktigt vass på service och med en god förmåga att skapa relationer.
    • Ansvarstagande.
    • Noggrann.
    • Initiativtagande.
    • Intresserad av hantverksmässig dryck och mat.
    • Kvalitetsmedveten även när det är stressigt och saker inte går som planerat.
    • Minst 20år gammal. 

    Tjänsten tillsätts i Augusti. Fördelaktigt om man är tillgänglig i början av augusti.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Vi kan erbjuda heltidsanställning eller deltidsanställning. Tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning.
    • Arbetstid: Lådan är öppen tis-tors kl 17-23 samt fre-lör 11:30/12-00.
    • Lön: Enligt kollektivavtal.

    Sök det här jobbet