Välkomna till GUTE, vår köttrestaurang i Stockholm på gränsen mellan klassiska Norrmalm och Östermalm! Sommaren 2016 renoverade vi restaurangen och passade samtidigt på att uppdatera vårt koncept och vår meny. Allt för att matcha våra höga ambitioner och satsningen på att vara Sveriges bästa Grillbistro!


    Vi är en köttrestaurang som erbjuder våra gäster de absolut bästa styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött. Nu fokuserar vi inte längre bara på Gotland och övriga Sverige, utan utforskar istället världen för att kunna erbjuda det mest spännande köttet från olika världsdelar och regioner.


    Vår meny skiftar med årstiderna men vi serverar alltid kött- och styckdetaljer som grillas och röks till perfektion. Sides (tillbehör) och såser väljs till efter eget önskemål, men vi hjälper givetvis gärna till med rekommendationer. Vår ambition är att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men vi grillar och röker även fisk.


    Vi håller även kurser inom mat och dryck, levererar catering och samarbetar nära med vårt systerföretag Brunnsgatan 8 som anordnar konferenser under dagtid. 


    Restaurangen är öppen för middagssällskap måndag till lördag samt serverar lunch måndag till fredag. Större sällskap kan även boka våra populära Chambre Séparées, det vill säga privata rum, från 8 till 45 personer. Du hittar vår köttrestaurang på Brunnsgatan 6 i Stockholm, nära Stureplan!