”Nisse” i kolafabriken

  Jobba som Kallskänka och Cafebiträde hos Pärlans Konfektyr

  Om oss

  Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kolor och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ett litet kök. Sedan hösten 2017 har vi också ett större kök i en gammal tegelbyggnad i Kräftriket intill Brunnsviken.

  Våra kolor och vår speciella atmosfär, som andas 30-40-tal, är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal och vår butik i närheten av Nytorget på Söder lockar såväl stockholmare som turister på besök. Vi levererar också våra produkter till butiker, kaféer, restauranger och hotell runt om i Sverige, och en hel del går på export till länder som Norge, Tyskland och Japan.


  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som vill jobba i vårt större kök intill Brunnsviken med sysslor såsom packande av askar, etikettering, disk, städ etc. Ett stort plus om du även gillar att jobba i butik, möta våra fantastiska kunder och skapa minnesvärda upplevelser, då kan du få hoppa in i vår butik på Söder då och då. Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra och det är viktigt att vi alla är beredda att hugga in där det behövs och tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité.


  Kvalifikationer

  Vi söker en självständig och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann, flexibel och snabb. Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba på restaurang/kafé eller i butik, gilla högt tempo, ha flinka fingrar, och bemöta folk på bästa sätt. Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang, gillar den lilla organisationen med korta beslutsvägar, och vill vara med och utvecklas med företaget.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid. Tillsvidare. Start feb. Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande.
  • Arbetstid: Jobbet är till största del förlagt dagtid vardagar, men det kan förekomma jobb även kvällar och helger, speciellt under mer hektiska perioder som inför julen.
  • Lön: Månadslön. Kollektivavtal Livs Choklad

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Lisa Ericson

  Telefon: 086607010

  Hemsida: www.parlanskonfektyr.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats