Hotel Diplomat söker serveringspersonal

    Jobba som Serveringspersonal hos Hotel Diplomat

    Vi söker dig som vill vara en viktig del i vårt restaurangteam. Det innebär allt från frukost, brunch, lunch, afternoon tea och middag i restaurangen samt även konferens och servering i våra övriga utrymmen såsom cocktailbaren och loungen.


    Som servis tycker du om gäster och förstår vad det innebär att ge service. Du är engagerad och stolt över ditt yrkesval. Som person är du glad och omtänksam. Du vet att jobbet innebär att du ständigt är på scenen och du använder ditt leende för att sprida trivsel bland gästerna. Du är effektiv och klarar av att hålla koll på många detaljer. Du är en person som anser att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du är prestigelös, initiativtagande, genuint intresserad av människor samt sätter stolthet i att leverera äkta service. Du sporras av ett högt tempo och höga krav. Du har inga problem att arbeta oregelbundna tider och du trivs allra bäst med att arbeta i ett team där alla stöttar varandra. Du är lyhörd inför vad Hotel Diplomat vill förmedla samt för gästers behov, referensramar och önskemål. Du är ansvarstagande och kan motivera dig själv.


    För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har minst ett års erfarenhet av servis från hotell och restaurang, gärna med en grund i fine dining. Du får gärna ha ett intresse för matlagning, råvaror och drycker.


    För att ansöka behöver du kunna kommunicera på en mycket god nivå på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du bör helst ha en gymnasieutbildning inom hotell- och restaurang. Vi söker dig som vill vara med och förstärka vår verksamhet under de kommande åren.


    Tjänsten är en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning med start till sommaren 2021.


    Ansökan med komplett CV och ett personligt brev skickas senast 31 maj 2021 till apply@diplomathotel.com.


    Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
    • Arbetstid:
    • Lön:

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.diplomathotel.com

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats