Souschef till Herbarium & Kock till trädgårdskaféet

    Jobba som Souschef hos Rosendals Trädgårdskafé

    Är du en driven, pigg och kreativ person?  Laga mat med fantastiska råvaror som odlats runt knuten av dina trädgårdsmästarkollegor eller levererats från lokala bönder och odlare?


    I juni öppnar vi upp vår sommarrestaurang Herbarium. Till den söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet. Du är duktig på smaker och smakkombinationer och drivs av att arbeta med kvalitet, hållbarhet och av att inspirera och motivera andra.

    Vi ser fram emot din ansökan och kommer att höra av oss om vi vill träffa dig för en intervju.



    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Säsongsanställning mellan juni – september med möjlighet till förlängning
    • Arbetstid: Arbetstid: Kvällstid, vardag och helger (5 kvällar per vecka), Heltid
    • Lön: Lön: Lön enligt överenskommelse och Stiftelsen Rosendals Trädgård har kollektivavtal.

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Billy White

    Telefon: -

    Hemsida: www.rosendalstradgard.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats